December 14, 2011

Aku dimata.....

Aku diam bukan bererti aku sombong...ttp malas nak ambik pot...Dulu ader org kata aku sombong....ada yang kata aku anti sosial...ada gak yang kata aku tak der perasaan...tp sebenarnya aku nie sensitif orgnya cuma wat2 cool jer...tak kenal maka tak cinta...Betul tak???Nak wat camner dah mmg muka aku mmg camnie ssh nk senyum...Takkan aku nk sengih jer mcm kerang busuk...nnt org kata aku nie ape lak...org kan selalu kata org gomen byk skandal maka aku menghadkan pergaulanku salah ker????
Paham2 la dok jauh gan asben nie byk dugaan dan cabaran hati dan perasaan kene jaga...klu terlebih mesra takut salah paham lak bila dah salah pahamkan susah....Ada gak soalan camnie aku dpt "tak bosan ker dok umah jer gie keje blk keje???"klu nk cite pasal bosan atau tidak tu semua hal kedua... rasanya byk benda kite leh wat kat umah tu...tak dan nak lepak2 huhahuha tak tentu hala tu..lain org lain caranya...Dan yang penting aku mmg suka dok umah...masa lepak2 dah habis pun...Lantak la nak kata aper pun...


Sekian lama aku menyepi tiba2 mood emosi lak hari nie....huhuhu...




<--- U like it :) mama izah :)

3 comments:

Sh@ S@peri said...

BETUL TU...diam bukan bererti sombong..kurang bergaul bukan bermakna kita berlagak...bila kita kurang berkata-kata tambah plak dengan muka yang semulajadi nampak cam sombong ni, mcm2 tafsiran org akan buat...biasa ar mulut org tak leh tutup....lantaklah diorg, janji kita happy dengan apa yang kita buat...dan yang paling penting bahagia ngan family kita...yehaaaaaaa...

fiza said...

betul3 apa yg penting keje kita jln, bahagia ngan family kita...apa pun tuhan lebih mengetahui...

Sh@ S@peri said...

betul..serahkan jiwa dan raga kita pada ALLAH..DIA lebih mengetahui niat hati dan perasaan kita.....kdg2 org yang busy body tu lagi banyak masalah sebenarnya...suka amik tau hal org lain,entah2 putaran kehidupan dia lagi teruk....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...