May 17, 2011

Selamat Hari Guru...

"mama jgn lupa hr rabu abg nak bg kad kat cikgu..."
Dah berhari-hari ingatkan aku nk bg hadiah kat cikgu dia....aku lak lupa nk beli...sibuk sgt...nasib baik tak gamuk...
Puas aku  geledah cr bahan nk wat kad...tgk2 dlm kotak ader dairi yg tak pki...
bg idea kat depa wat...yg senang2 jer...maka terhasil la kad nie...dr gam,pilih gambar,menulis semuanya depa wat sendiri  aku tolong wat sampul n part2 gunting jer...

                                                 
         Adik nk bg kat cikgu taska dia Teacher Moges...nie sebelah dalam...


                               nie belah depan...

                             
                   Aiman lak nk bagi kat Cikgu Azhar, guru BM dia....
                            

      Simple jer hasilnya...tp depa dah tersenyum puas dgn hasil keje diorg...



<--- U like it :) mama izah :)

May 8, 2011

Hadiah hari ibu....

“Happy mother’s day ” kepada semua yang bergelar ibu,mama,emak, ummi di seluruh Malaysia .Terima kasih buat ibu ku yang tercinta...tak dapat diucapkan dengan kata-kata....Semoga dikurniakan kesihatan dan kebahagian didunia dan akhirat...buat diriku...semoga menjadi ibu yang terbaik kepada anak2 dan keluarga...






Tahun nie asben bagi cincin...aku pilih sendiri...gumbiranya hati...lalalala....tambah lagi koleksi ku...
thanks laling.....



<--- U like it :) mama izah :)

May 4, 2011

Gie Funfair

Dpt gak depa gie...lama dah janji...dr funfair kat senawang lg depa dah nak g...janji nanti gie tgk2...dah tutup...nmpk lak kat seremban...ingat nk bw lah...tgk2 tutup dah, last2 depa berhijrah kat S2 lak...kali nie tak leh   sabar dah, setiap masa dok sebut funfair jer...sakit telinga...last2 bw lah sian lak tgk...


                     tak ramai org...depa berdua jer lah....

              
                dok berangan konon dia lah yang bawa....

video

          
video

nie yang last sekali depa naik...lepas tu..terus balik...senyum jer....

<--- U like it :) mama izah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...