September 25, 2011

Public Speaking Day.....


Semalam tadika irfan ader wat PSD... asben lak tak balik rasa janggal jer bertiga...aku nie dah lah berat mulut dok diam jer...tu yg rasa tak best jer....aiman lak asyik main game kat hp tu....huhuhu...aper leh wat tak gie kesian lak...persembahan bdk2 nie mmg bagus lah...lakonan bwg putih bwg merah best...tp aku tak sanggup nak ambil video lengguh tangan dkt 1 jam gak lah...terhibur tgk bdk2 wat persembahan diaorg tak malu2 pun penuh keyakinan bersemangat sungguhlah...irfan nie mewarisi aku....teringat masa aku kecik2 dulu...tp dia jauh lebih ok dr aku lah...aku dulu siap nk nangis...sebab tak biasa dunia luar rasa tak yakin...bdk skrg pagi2 dah kene tinggal mak pak cari rezeki...jd diaorg lbh berdikari dan berani...
*kualiti video kurang cantik aku lupa lak camner nak setting...







asben plg tak puas hati anak pegang watak anjing... :(

                                                               


























<--- U like it :) mama izah :)

2 comments:

NormaLiza Mah said...

waaaa....
hmmm...
public speaking... kecik2 dh ada bakat tu.
saja blog walking usha2 entry..
smbil2 tmbah dana blog. jom singgah.

fiza said...

masih kecil lah kene latihh biar biasa.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...